Overslaan naar hoofdinhoud

DeskPRO Build #5.5.6 Released - Nieuws / Release Announcements - Deskpro Support

May 2 2017

DeskPRO Build #5.5.6 Released

Lijst van auteurs

5.5.6 is a minor update, primarily to address a regression where custom text fields might output HTML entities.

Fixes

• Custom text fields would output HTML escaped tags (such a newlines appearing as "<br/>").
  • [Agent] Filters with criteria on 'date archived' would cause an error
  • [Agent] Filters with criteria on org labels would cause an error
  • [Agent] Bogus errors would be netered into developer console log during heartbeat calls
Behulpzaam Niet nuttig

30 van 57 mensen vonden deze pagina nuttig

Reactie toevoegen

Log in of registreer om een reactie te plaatsen.

Heeft u een wachtwoordherinnering nodig?