Deskpro Release 2023.0.4 - Neuigkeiten / Release Announcements - Deskpro Support

Aug. 8 2023

Deskpro Release 2023.0.4

Autorenliste

We have released version 2023.0.4 of Deskpro. This post summarizes the updates we have made to our legacy product.

Bug fix

🐛 We fixed backward compatibility for text parts in new email templates (SC 103960).

For details of the previous Deskpro release, see Deskpro 2023.0.2

Hilfreich Nicht hilfreich

0 von 1 Personen fanden diese Seite hilfreich

Fügen Sie einen Kommentar hinzu

Bitte loggen Sie sich ein oder melden Sie sich an, um einen Kommentar zu hinterlassen.

Benötigen Sie eine Passwort-Erinnerung?