Deskpro 2019.7.1 Release - Neuigkeiten / Release Announcements - Deskpro Support

Sept. 5 2019

Deskpro 2019.7.1 Release

Autorenliste

We are pleased to announce the release of Deskpro version 2019.7.1. This includes a hotfix for a regression that could cause errors when opening some tickets in certain environments.

Bug Fixes:

• CH-2611    Error: Call to a member function getEmailAddress() on string
Hilfreich Nicht hilfreich

51 von 110 Personen fanden diese Seite hilfreich

Fügen Sie einen Kommentar hinzu

Bitte loggen Sie sich ein oder melden Sie sich an, um einen Kommentar zu hinterlassen.

Benötigen Sie eine Passwort-Erinnerung?